Reparatii calculatoare,
laptopuri si imprimante

Asistenta tehnica si servicii de reparatii prompte pentru toate nevoile de service IT.

Service Calculatoare - Imprimante

Service IT profesional - Diagnosticare si remediere

PC-urile care ruleaza orice versiune de Windows au nevoie de intretinere si actualizari frecvente, in special daca au conexiuni la internet. Vulnerabilitati sunt intotdeauna gasite, iar actualizarea calculatorului ar trebui sa fie o prioritate pentru orice utilizator. Gasirea unui specialist calificat, capabil sa realizeze reparatia PC-ului intr-o maniera profesionala, competenta, poate fi o sarcina dificila.

Iti oferim ajutorul nostru.
Identificam rapid si reparam cauza caderilor de sistem, erori sau alte probleme software sau hardware. Intotdeauna avem piese de schimb, monitoare, placi de baza si diferite componente. Daca solutia necesita un accesoriu specializat, nu iti face griji! Suntem parteneri cu cei mai buni furnizori din industrie, astfel incat repararea va fi terminata rapid!

REPARATII CALCULATOARE

Pentru reparatii calculatoare, dispunem de un centru de service complet echipat cu instrumentele si software-ul necesar pentru a diagnostica si repara repede calculatoarele. Lucram pe toate marcile desktop si laptop.

REPARATII LAPTOPURI

Tehnicienii nostri calificati repara totul, de la erori RAM, evitarea supraincalzirii placii de baza, inlocuirea hard disk-ului, inlocuirea bateriei, repararea mufelor, inlocuirea ecranului spart si toate problemele majore ale laptopului.

REPARATII IMPRIMANTE

Servicii de depanare pentru toate imprimantele cu jet de cerneala sau laser. Reparam toate marcile importante de imprimante: reparatii cuptor, probleme legate de alimentarea hartiei, inlocuirea pieselor, reparatiile motorului etc.

CONFIGURARE PROGRAME

Programele exista pentru a ne face viata mai usoara, nu mai dificila! Avem grija de tot ceea ce ai nevoie, te ajutam sa configurezi programele, astfel incat sa poti utiliza noul calculator imediat, fara probleme sau fisiere gresite.

DEVIRUSARE SISTEM

Virusii pot fi una dintre problemele cele mai frustrante pentru tine. Eliminarea programelor rau intentionate, reprezinta primul pas catre un laptop perfect functional si protejat. Poti avea calculatorul inapoi in decurs de cateva ore!

REINCARCARE CARTUSE

Reincarcam cartuse cu jet de cerneala sau toner pentru o gama larga de marci si modele de imprimante si multifunctionale. Usor, rapid, economisesti pana la 70% din costul unui cartus nou cand reincarci cartusul la noi!

SSD Intel Procesoare Intel

Punem tehnologia in slujba ta!


Laptopuri

Laptopuri

Calculatoare

Calculatoare

Imprimante

Imprimante

Retelistica

Retelistica

Calculatoare personalizate - business sau personale

Avem experienta tehnica pentru a construi un calculator personalizat pentru afacerea ta sau uzul personal. Avem abilitatea si expertiza care iti ofera exact ceea ce ai nevoie intr-un computer sau laptop, Fie ca este vorba de o solutie business sau o nevoie personala, suntem aici pentru a te ajuta sa bugetezi corect toate aspectele proiectului. Serviviile noastre sunt pentru tine daca:

  • 20x20x2
  • Privesti tehnologia ca un instrument eficient care te poate ajuta sa obtii avantaje competitive si sa cresti productia.

  • 20x20x2
  • Ai nevoie nu doar de un partener IT, ci si de un consultant de incredere care sa te ajute sa fii mai profitabil si mai productiv prin intermediul suportului IT.

  • 20x20x2
  • Esti dispus investesti in tehnologie pentru a reduce sarcinile manuale si a te bucura de o comunicare mai clara in retelele de calcul.

Reparatii hardware, software

Service IT profesional - Reparatii calculatoare, laptopuri si imprimanteContacteaza-ne: 0251 423 904

Mihai Sandu Sales Evecutive

Salut! Tehnologia poate parea complicata uneori! Suntem aici si te ajutam la fiecare pas!

Mihai Sandu