Servicii Web Design,
& Optimizare SEO

Un site care va arata grozav si va satisface cerintele tale si nevoile clientului tinta.

De la 249 €

Design
Servicii Web Design
Responsive Web Design `

Servicii profesionale de web design

Site-ul potrivit pentru fiecare client! Design perfect pentru fiecare nevoie!

Experienta utilizatorului creioneaza prima impresie pe care un potential client o va avea asupra companiei si brand-ului ca atare. Decide modul in care clientii te privesc si te evalueaza totodata. Cream experiente memorabile pentru utilizatori prin realizarea de site-uri uimitoare care implica activ audienta.

Design-ul inovator, garanteaza ca fiecare site pe care il cream va oferi o experienta interactiva unica, care nu numai ca va reflecta viziunea companiei, ci va oferi si conversii solide.

Servicii Web Design - Creare Site
Servicii Optimizare SEO

Realizam site-uri optimizate SEO

De la concept la succes. Vrem ca site-ul tau sa fie usor de gasit de cei care te intereseaza cel mai mult.

Incepem fiecare proiect prin cercetarea concurentei si identificarea oportunitatilor, apoi construim o solutie. Mesaje vizuale puternice, navigatie clara si imagini care indeplinesc obiective si ofera publicului ceea ce doreste, va asigura rentabilitatea investitiei. Dupa ce am stabilit o baza solida, dezvoltam arhitectura de informatii si design-ul aliniat cu obiectivele de business centrate pe utilizator.

Cui ii pasa cat de bun este un site daca nimeni nu il poate gasi? Serviciile SEO, tehnica principala in optimizarea site-urilor web, presupune utilizarea cuvintelor cheie eficiente si esentiale pentru cei care cauta pe Google exact serviciile sau produsele pe care le oferi. Ne asiguram ca alegem cuvintele cheie potrivite utilizate in cautarile potentialilor clienti si care obtin rezultate reale.

Implementam Responsive Web Design

Compatibilitate pe dispozitive mobile. Adaptare automata pentru fiecare rezolutie de ecran!

Responsive Web Design este o abordare web design, in care, un site este conceput sa ofere o experienta optima de vizionare intr-o gama larga de dispozitive, astfel incat utilizatorii vor avea intotdeauna o experienta perfecta de navigare. Design-ul recepetiv este inclus in fiecare proiect pe care il dezvoltam, iar experienta utilizatorului se afla in centrul fiecarui design minunat.

Din moment ce fiecare dispozitiv dicteaza modalitatea de afisare, paginile web responsive raspund automat, iar regiunile de atingere sunt suficient de mari pentru a fi click-abile. Fiecare aspect, parte din design, este proiectat si afisat perfect, incat sa obtinem o vizibilitate extrem de clara pe oricare dimensiune a ecranului este vizualizat site-ul. Aceasta abordare flexibila te ajuta sa dirijezi clientii spre obiectivele finale si sa maresti numarul de conversii.

Servicii Web Design - Creare Site
Servicii Optimizare SEO

Iti oferim suport si mentenanta

Ne vom ocupa de tot, astfel incat te vei concentra doar pe dezvoltarea afacerii tale!

Munca noastra nu se incheie dupa ce finalizam site-ul. Vom urmari indeaproape activitatea utilizatorilor si te vom ghida in conceperea unor strategii de marketing care vor conduce trafic de calitate catre site si vor transforma vizitatorii in clienti.

Vom profita de cele mai recente tehnici si tendinte in marketing, incepand cu SEO, marketing prin e-mail, remarketing si campanii de anunturi directionate , toate concentrate pe cresterea traficului si cresterea afacerii tale.

CRM Imobiliar - Soft administrare agentie de imobiliare

Sistem CRM conceput pentru agentiile imobiliare comerciale si rezidentiale pentru a gestiona fiecare pas al interactiunilor cu clientii, de la cereri, vizionari la tranzactii.
Incheie acum mai multe tranzactii cu ImmoSoft Imobiliare!

Gestionarea relatiilor cu clientii, denumita in mod simplu CRM, se refera la o tehnologie care ajuta agentiile imobiliare sa urmareasca, sa gestioneze si sa analizeze interactiunile cu persoanele de contact, fie ca sunt clienti potentiali sau actuali. Programul monitorizeaza rezultatele in fiecare etapa pentru a creste performanta si productivitatea, cuprinde functionalitati care ajuta agentiile sa devina mai eficiente in era digitala.

Software-ul imobiliar tip CRM este conceput pentru a compila informatii si poate ajuta utilizatorii sa obtina o perspectiva clara asupra agentiei lor. In special pentru proprietatile imobiliare, tehnologia te ajuta sa tii evidenta contactelor, proprietatilor, situatia fiecarui agent si multe altele. Deoarece un CRM imobiliar incorporeaza o baza de date relationala, ai foarte multa flexibilitate in privinta afacerii tale

Niciodata nu a fost mai simplu sa gestionezi o agentie imobiliara!

CRM Imobiliar

Salut! Tehnologia poate parea complicata uneori! Suntem aici si te ajutam la fiecare pas!